Logo Rijplatform

jouw route naar jouw rijbewijs

Rijles Amsterdam

De beste weg naar rijvaardigheid begint hier, bij onze verkeersschool!

Bij verkeersschool Rij Platform, geloven we in meer dan alleen het behalen van een rijbewijs. We geloven in het ontwikkelen van levenslange vaardigheden en zelfvertrouwen op de weg. Stap in onze wereld van autorijden en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden op jouw reis naar veilig, zelfverzekerd en verantwoordelijk autorijden.

Gekwalificeerde en ervaren instructeurs
Onze instructeurs zijn niet zomaar gekwalificeerd en ervaren, ze zijn ook toegewijd aan jouw succes. Ze begrijpen dat iedereen uniek is, met verschillende leervoorkeuren en achtergronden. Ongeacht of je visuele, auditieve of praktische leertechnieken verkiest, wij passen onze lessen aan jouw behoeften aan. Bij ons staat jouw leerproces centraal.

Optimale veiligheid
Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We leren je niet alleen hoe je een voertuig bestuurt, maar ook hoe je situaties kunt inschatten, mogelijke gevaren kunt herkennen en defensieve rijtechnieken kunt toepassen. Ons doel is niet alleen om je te laten slagen voor je rijexamen, maar ook om van jou een zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurder te maken, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Theorie en praktijk
Naast praktische rijlessen bieden we uitgebreide theoretische lessen aan. We nemen de verkeersregels en -voorschriften grondig met je door, zodat je goed voorbereid bent op het theoretische gedeelte van het rijexamen. Onze instructeurs staan altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen de theorie in de praktijk toe te passen.

Ontspannen de weg op
We begrijpen dat leren autorijden zowel spannend als uitdagend kan zijn. Daarom creëren we een ondersteunende en positieve omgeving waarin je je op je gemak voelt om fouten te maken en te groeien. Bij ons moedigen we vragen aan, bieden we constructieve feedback en zorgen we ervoor dat je elke les met meer zelfvertrouwen verlaat.

We komen naar jou toe
Bovendien maken we het je gemakkelijk. We bieden handige ophaal- en afleverlocaties aan, zoals station Lelylaan en station Sloterdijk. En als je andere voorkeuren hebt, staan we open voor overleg.

Aanmelden
Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor jouw proefles bij verkeersschool Rij Platform en laat ons je begeleiden op jouw reis naar rijvaardigheid en vrijheid op de weg. Samen zorgen we ervoor dat autorijden een plezierige en zelfverzekerde ervaring wordt die je voor altijd zult koesteren.

Gratis Proefles

100 % gratis proefles t.w.v €55,-

Proefles aanvragen!

Een spoedrijopleiding bij Rij Platform is een intensieve manier om snel je rijbewijs te behalen. Hier zijn enkele voordelen van onze spoedrijopleiding:

Een spoedrijopleiding kan veeleisend zijn, zowel qua tijd als inspanning. Het is belangrijk om realistisch te zijn over je vermogen om snel te leren en te presteren onder druk. Maak de keuze voor rijschool Rij Platform, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de rijopleiding kunt beginnen.

Start nu jouw spoedrijopleiding!

Een tussentijdse toets (TTT) is een belangrijk onderdeel van je autorijexamenproces bij de Rij Platform. Het is een optionele stap tussen je rijlessen en het uiteindelijke praktijkexamen. Tijdens de TTT wordt je beoordeeld door een examinator van de verkeersautoriteit, vergelijkbaar met het echte praktijkexamen. Dezelfde beoordelingscriteria worden toegepast, zoals het volgen van verkeersregels, voertuigbeheersing en veiligheid.

De voordelen van een TTT zijn talrijk. Het biedt jou de kans om aan de examenomgeving te wennen, examenstress te verminderen en eventuele zwakke punten te identificeren. Bovendien kun je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen, zoals parkeren en fileparkeren, als je deze met succes voltooit tijdens de TTT.

Tijdens een TTT word je beoordeeld, maar je kunt niet zakken. Het is puur bedoeld als leermoment en om vertrouwen op te bouwen. Je kunt feedback ontvangen van de examinator en je beter voorbereiden op het echte praktijkexamen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een TTT optioneel is en niet verplicht om het rijexamen af te leggen.

Wil je een TTT inplannen zodat je beter voorbereid richting het praktijkexamen gaat? Neem contact met ons.

De instructiekaart is het ideale hulpmiddel voor zowel de rijinstructeur als de leerling. Door gebruikmaking van deze instructiekaart kun je in een oogopslag jouw vorderingen bekijken. Per lesonderwerp kan de instructeur aangeven hoe zelfstandig je het onderwerp kan uitvoeren.

Deze instructiekaart heeft een logische opbouw in lesonderwerpen die verdeeld zijn in 3 modules:

  • Module 1 betreft de voertuigbediening.
  • Module 2 komen de bijzondere verrichtingen aan bod.
  • Module 3 worden de onderdelen van de verkeersdeelname behandeld.

 

De instructiekaart wordt ingevuld door middel van 8 stappen. Het grote voordeel hiervan is, is dat de instructeur per lesonderwerp exact kan aangeven, hoe zelfstandig je het lesonderwerp kunt uitvoeren.

Op de achterzijde van de instructiekaart is er ruimte ingericht voor het theorie-examen, de TTT, het examen en enkele administratieve zaken. Tevens tref je hier een handige ruimte aan om aantekeningen te maken.

×
Aanmelding proefles