Logo Rijplatform

Rijschool Amsterdam

Plan jouw gratis proefles

Rijschool Amsterdam

Op zoek naar een rijschool in Amsterdam waar jij op je eigen tempo en op je gemak je rijlessen kunt volgen? Je hebt hem gevonden! Bij Rijplatform is alle aandacht 100% gericht op jou. Om de drukte op de Amsterdamse wegen te voorkomen, rijd je vooral in het examengebied. En leer je alle ins- en outs van de examenroute kennen. Ook hoef je bij ons geen andere leerlingen op te halen en kun jij je volledig focussen op het behalen van je roze pasje!

Plan nu je gratis proefles in en start deze week nog!

Gratis Proefles

100 % gratis proefles t.w.v €55,-

Proefles aanvragen!

100% gratis proefles

Rijplatform start altijd met een 100% gratis proefles. Anders dan bij andere rijscholen hoef je bij ons écht niks te betalen voor je proefles en wordt het ook niet verrekend met je (uiteindelijke) pakket. Tijdens de proefles zal jouw vaste rij-instructeur inschatten hoeveel lessen jij mogelijk nodig hebt. Ook jij krijgt de kans om een gevoel te krijgen bij jouw instructeur. En dat is net zo belangrijk! Bij het aanvragen van een proefles, kan jij volgende week al achter het stuur zitten. Geen wachtlijsten, dus. Lessen kan zowel door de weeks als in het weekend. Wacht niet langer en vraag hier een gratis proefles aan.

Slimme rijlessen in examengebied

Rijplatform staat bekend om zijn unieke werkwijze. Je hebt één vaste rij-instructeur waarmee je vooral gaat rijden in het examengebied. Zo leer jij de routes van jouw rijexamen door en door kennen. En dat verhoogt de kans dat jij rij-examen in een keer kunt halen. Maar ook verlies je hiermee geen tijd door de drukke straten in Amsterdam. Je rijdt effectief op een route waar je alle technieken kunt oefenen. Fijne bijkomstigheid: je hoeft geen andere leerlingen op te halen. Alle aandacht is gericht op jou!

Betaal in termijnen óf achteraf

Wist je dat we een van de weinige rijscholen zijn waar je in termijnen (of zelfs achteraf) kunt betalen? We snappen onze leerlingen namelijk als geen ander. We hebben in praktijk ervaren dat het soms lastig is om de kosten in een keer te betalen. Daarom doen we er alles aan om toch de rijlessen zo goedkoop en betaalbaar mogelijk te houden. Zo zijn de herexamen t.w.v. 340,- euro gratis. Prijzen inzien? Check het hier.

Ruime lestijden doordeweeks en weekends

Bij Rijplatform hebben wij geen wachtlijsten en zijn wij erg flexibel. Bij ons kun je namelijk zowel doordeweeks als in het weekend rijden. Om alle werkende en naar schoolgaande leerlingen toch te kunnen helpen hebben wij ruime “openingstijden”. Bij ons is het dus mogelijk om ’s avonds te lessen.

Gratis extra hulpvideo’s en tips

Bij Rijplatform proberen we jou wekelijks te stimuleren. Dit doen we onder andere via onze Appgroep. Hier sturen wij wekelijks handige hulpvideo’s met tips om het rijden beter onder de knie te krijgen. Onze leerlingen vinden dit erg fijn en het werkt effectief. Alles om jou zo snel én veilig mogelijk te begeleiden naar jouw rijbewijs. Niet voor niets zijn wij beoordeeld met een 9,6. Ontdek ons nu!

Waarom kiezen voor onze rijlessen? 7 voordelen van de beste rijschool in Amsterdam op een rij:

Vragen of meer weten? Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel, mail of App me gerust!
×
Aanmelding proefles